Private Dining

profile-pic
Sebastian Dall

Jeg har spist på både 2 og 3 stjernet Michelin Restauranter rundt om i verden, og alligevel er det nogle af de absolut bedste serveringer  jeg nogensinde har fået. Fuldstændig fantastisk oplevelse!

profile-pic
Michael Novod

Cortsen Dining leverede endnu engang en sublim oplevelse. Fantastisk mad, perfekt service og en stor madoplevelse for alle. Cortsen Dining kan varmt varmt anbefales. 

profile-pic
Jesper Buch

At være vært har fået en helt ny betydning efter at have haft Mads forbi! Det er bestemt ikke sidste gang jeg gør det her… Fabelagtig!

profile-pic
Ken Tellefsen

Mads Cortsen er ALT for ung til at han burde kunne lave så fucking god mad!

profile-pic
Johan Bülow

Mads er et godt eksempel på at alt er muligt, så længe man leverer noget godt og ærligt. Noget som er prisen værd. Tak for mad Mads. Jeg glæder mig allerede til næste gang…

profile-pic
Flemming Møller Mortensen

Forrygende, delikat og uovertruffen! Jeg tror det er den flotteste middag nogensinde!

Bryllup

profile-pic
Nanna & Johannes

Vi var et af de heldige bryllupspar, der blev blæst omkuld i 2019. Og vores gæster taler stadigvæk om jer og sommelier Thomas. Jeg venter stadig på at de begynder at snakke om min tale... I er for vilde!

profile-pic
Maria & Mads

Cortsen Dining leverede virkelig varen

Cortsen Dining leverede virkelig varen. De stillede med 2 meget professionelle kokke, som formåede at anrette virkelig flotte tallerkener og Jeppe præsenterede maden, så man nærmest ikke kunne vente med at sætte tænderne i den. Mange af vores gæster snakker stadig om, hvor flot og velsmagende mad de fik. Det er klart en oplevelse, som vi aldrig ville være foruden.

profile-pic
Kevin & Louise Magnussen

Maden var fantastisk

Maden var fantastisk, servicen var upåklagelig og vi tænker tilbage på en aldeles fremragende aften, hvor sommelier, Thomas Lysgaards høje humør og gode arbejde gik op i en højere enhed med den fantastiske mad. Alt i alt en smuk totaloplevelse.

profile-pic
Freja & Patrick

Det var en helt fantastisk menu og præsentation af maden til vores bryllup. Vi er ovenud tilfredse, det kunne ikke have smagt bedre. Alt var tilberedt til perfektion, smagte guddommeligt og Thomas med alle hans historier om vinen fuldendte vores bryllup. Det har alle vores gæster også sagt. Det er ikke sidste gang vi skal have jer ud.