Bryllupsmenu

Jeres bryllup er noget helt særligt. Vi sørger for den helt særlige gastronomi dertil
Send forespørgselBliv inspireret

Gastronomi til den store dag

Vi leverer en unik gastronomisk oplevelse, som
I og Jeres gæster sent vil glemme!

agsdi-ribbon

Skræddersyede løsninger

agsdi-facebook-like

Styr på alle detaljerne

agsdi-message-heart

Gastronomi i særklasse

agsdi-champagne

Overlad det praktiske til os

En bryllupsmenu, der afspejler jer som par

Ønsker I en skræddersyet bryllupsmenu til Jeres store dag?

Vi synes, at det er noget helt særligt at lave mad til et bryllup og vores store ønske er, at I skal have Jeres gastronomiske drømme opfyldt. Derfor tilbyder vi, at vi i fællesskab, sammensætter en eksklusiv og ekstraordinær bryllupsmenu. Derved vil den endelige bryllupsmenu både afspejle Jer som par og matche alle de tanker, I har gjort Jer om Jeres store dag. 

Nedenfor viser vi et eksempel på en bryllupsmenu, som der kan tages udgangspunkt i – men det er helt op til Jer, hvilke og hvor mange serveringer I ønsker Jer. Vi vil glæde os til at høre Jeres ideer!

Det siger vores kunder

Annemarie & Jacobs bryllup

Hør skønne Annemarie & Jacobs oplevelse med Cortsen Dining, som stod for det gastronomiske indslag til deres bryllup.

Slip helt for stress og jag

Vi tilbyder både at hjælpe med gastronomien, og alt det praktiske

Vi forstår, at bryllupsplanlægningen kan være stressende og uoverskuelig, og at der er meget som skal forberedes, for at det hele går op i en højere enhed på den store dag. Vi tilbyder at lette byrden ved at stå for det gastronomiske indslag på dagen og alt det praktiske som følger med den del.

Det betyder, at vi, udover gastronomien, selvfølgelig også tilbyder at stå for borddækningen, servicen, personale og meget mere. Hvad end I drømmer om, så gør vi vores absolut bedste, for at det lykkes!

En helt særlig menu til en helt særlig dag

Snacks
Blinis med caviar fra Prunier, pisket friskost og blomster
Kroket af jomfruhummer og reje med ørredrognscreme og korrianderskud
Mini tærte med varmrøget færøsk laks med creme fraiche 48% og dildskud
Malt profiterole med trøffelcreme og modnet skinke

Forret
Norske kammuslinger med syrlige løg, aromatisk urteolie og champagnesauce på reduceret champagne og pighvarben

Til forretten serveres manitobabrød med brunet smør pisket med forkullet løg, citrus og tørret tomat

Hovedret
Oksemørbrad af dansk kvæg med karamelliseret løgcreme, kartofler i urter og frisk trøffel, stegt grønt og køkkenchefens onde pebersauce

Dessert
Solbærdessert med brud af chokolade brownie, solbærsorbet i mørk chokolade, saltet karamel, solbærgelé og karamelliseret hvid chokolade

DKK 850,- pr. kuvert
Tilkøb vinmenu for DKK 475,- pr. kuvert

*Prisen er for minimum 30 personer og inkluderer maden, kokke og serveringspersonale til servering og afrydning af maden.
**Det er muligt at tage højde for diverse allergier/specielle behov.

agsdi-location

Transportpriser: DKK 0,- for Sjælland, DKK 1.500,- for Fyn, DKK 2.000,- for Jylland og DKK 4.500,- for Bornholm (inkl. overnatning).

Send forespørgsel

Fortæl os om Jeres ønsker, og lad os i fællesskab finde den rette løsning for Jer

Eksempler på tilvalg til bryllupsmenuen

Vinmenu/Juicemenu
475,- pr. person

Fuldend den gastronomiske oplevelse med en vinmenu særligt sammensat af en af landets bedste sommelier. I samarbejde med Thomas Lysgaard sørger vi for at vinen og maden er harmonisk forenet, og tilsammen skaber en unik gastronomisk oplevelse. Til de gæster der ikke drikker alkohol, eller bare foretrækker et alternativ til vin, har vi sammensat en herlig juicemenu. Ved tilvalg af vinmenu medbringer vi også kyndige fagfolk til at servere og fortælle om vinen.

Service og borddækning
200,- pr. person

Gør det nemt for jer selv, og lad os stå for borddækning. Dertil medbringer vi alt service (tallerkner, bestik, vinglas (Spiegelau/Riedel), vandglas og vandkarafler).

Ønsker I at vi også står for op pyntning med lys, blomster og stofservietter, er det muligt at tilvvælge dette. +40,- pr. person

Velkomstdrink
100,- pr. person

Champagne med rabarbersirup, gin og udtræk af hornviol

Wagyu A5 snack
150,- pr. person

Grillspyd med Wagyu A5

Caviar ret
250,- pr. person

Rødtun med caviar, avocado og aromatisk sauce

Natmad
150,- pr. person

Gourmet hotdogs med briochebrød, slagterpølser, svampemayonnaise, bornholmsk sennep, syltede løg, friterede løg og friske urter

Petit four
65,- pr. person

Guldæg og flødebolle med peber og tonka

*Kaffe, the og avec +45,-/person

Fuldend oplevelsen med en vinmenu,
som er særligt sammensat af en af
landets bedste sommelier

Cortsen Dining tilbyder at skræddersy en særlig i vinmenu sammensat ud fra jeres ønsker af Thomas Lysgaard, en af landets bedste sommelier – et samarbejde vi hos Cortsen Dining er meget stolte af. I samarbejde med Thomas sørger vi for at vinen og maden er harmonisk forenet, og tilsammen skaber en unik gastronomisk oplevelse.

Thomas Lysgaard

Dobbelt danmarksmester og en af verdens bedste sommelier

Thomas er dobbelt danmarksmester og har opnået en 6. plads ved VM i Vintjener. Derudover er Thomas også filosof og altid god for en historie.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan foregår det i praksis på den store dag?

Vores personale ankommer på stedet, hvor brylluppet skal afholdes ca. 4 timer før I ønsker, at middagen skal starte. Ankomsttiden for personalet kan variere alt efter hvor mange gæster, der deltager i middagen og hvor meget vi skal stå for (eventuelt borddækning samt service).

Middagens forløb koordineres med jer på forhånd i forhold til taler, festlige indslag og eventuelle pauser undervejs. Vi er meget fleksible og der kan justeres og koordineres løbende, hvis taler eller indslag trækker ud. Vores kokke vil løbende præsentere maden og eventuelt vin for alle gæster.

Efter at sidste servering er taget af bordet, rengøres køkkenet inden vi overlader resten af festlighederne til jer.

Hvilke køkkenfaciliteter har Cortsen Dining brug for?

Vi har, som udgangspunkt, brug for et almindeligt og funktionelt køkken med ovn (og tilhørende plader), komfur (og tilhørende gryder/pander), skærebrætter samt køl og frys. Derudover har vi behov for plads til anretning (enten i køkkenet eller opstillede borde – fx foran gæsterne, hvis I ønsker det)

Såfremt der ikke er et køkken tilknyttet på stedet, hvor middagen skal afholdes, kan vi medbringe de fornødne køkkenredskaber og tilpasse menuen herefter.

Efter middagen forlader vi køkkenet skinnende og rent, som da middagen startede.

Hvor mange personer skal man være for at bestille Cortsen Dinings bryllupsmenu?

Priserne på vores bryllupsmenu er gældende ved minimum 30 personer.

Kan I hjælpe med lokaler?

Vi har en række samarbejdspartnere rundt om i landet, som vi har gode erfaringer med. Vi assisterer gerne med at formidle kontakt hertil.

Bestilling

Send din forespørgsel eller kontakt os for en snak

Send os en forespørgelse på dit bryllup. Så kontakter vi dig for en snak om mulighederne. Du kan se vores ledige tider i kalenderen.

Bestillinger og forespørgsler kan ske gennem vores formular eller på telefon (+45) 71 74 15 77. Vi håber at høre fra Jer!