Bryllupsmenu

Lad os levere en bryllupsmenu, som I og jeres gæster aldrig glemmer
Send forespørgselBliv inspireret

Man bliver kun gift én gang

Giv jer selv og jeres gæster en uforglemmelig oplevelse med en bryllupsmenu fra Cortsen Dining!

agsdi-ribbon

Skræddersyede løsninger

agsdi-facebook-like

Styr på alle detaljerne

agsdi-message-heart

Gastronomi i særklasse

agsdi-champagne

Overlad det praktiske til os

En uforglemmelig bryllupsmenu

Vi har sammensat en eksklusiv bryllupsmenu, skræddersyet til denne helt særlige dag.

Et bryllup er en helt særlig begivenhed. Derfor har vi sammensat en unik bryllupsmenu med 7 særligt udvalgte serveringer, som I og jeres gæster sent vil glemme.

Ønsker I at forkæle jer selv og jeres gæster yderligere, er det muligt at tilføje en fantastisk caviar servering, en eksklusiv wagyu snack, lækre petit four eller velsmagende natmad til en perfekt afrunding af menuen.

Velsmag og det visuelle udtryk er vores primære fokus, og som altid giver vi den gas med blomster og friske urter for en flot præsentation.

Det siger vores kunder

Den store dag

At lave mad til et bryllup er noget helt særligt – også for os!

For vi ved, at alle de små detaljer skal gå op i en højere enhed i en bryllupsmenu, der både afspejler jer som par og matcher alle de tanker, I har gjort jer om jeres store dag.

Vi ved præcis, hvor meget I glæder jer – og derfor laver vi også mad til bryllup med ekstra kærlighed. Vi sørger for en bryllupsmenu der passer perfekt til jeres store dag, så I trygt kan stole på, at vi gør alt for at I og jeres gæster kan nyde en uforglemmelig menu – helt uden stress

En helt særlig menu til en helt særlig dag

 

Snacks
Blinis med caviar fra Prunier, pisket friskost og blomster
Kroket af jomfruhummer og reje med ørredrognscreme og korrianderskud
Mini tærte med varmrøget færøsk laks med creme fraiche 48% og dildskud
Malt profiterole med trøffelcreme og modnet skinke

Forret
Norske kammuslinger med syrlige løg, aromatisk urteolie og champagnesauce på reduceret champagne og pighvarben

Til forretten serveres manitobabrød med brunet smør pisket med forkullet løg, citrus og tørret tomat

Hovedret
Oksemørbrad af dansk kvæg med karamelliseret løgcreme, kartofler i urter og frisk trøffel, stegt grønt og køkkenchefens onde pebersauce

Dessert
Solbærdessert med brud af chokolade brownie, solbærsorbet i mørk chokolade, saltet karamel, solbærgelé og karamelliseret hvid chokolade

DKK 850,- pr. kuvert
Tilkøb vinmenu for DKK 475,- pr. kuvert

*Prisen er for minimum 30 personer og inkluderer maden, kokke og serveringspersonale.

agsdi-location

Transportpriser: DKK 0,- for Sjælland, DKK 1.500,- for Fyn, DKK 2.000,- for Jylland og DKK 4.500,- for Bornholm (inkl. overnatning).

Send forespørgsel

Fortæl os om jeres ønsker, og lad os i fællesskab finde den rette løsning for jer.

Fuldend oplevelsen med en vinmenu særligt sammensat af en af landets bedste sommelier

Cortsen Dining tilbyder at skræddersy en særlig i vinmenu sammensat ud fra jeres ønsker af Thomas Lysgaard, en af landets bedste sommelier – et samarbejde vi hos Cortsen Dining er meget stolte af. I samarbejde med Thomas sørger vi for at vinen og maden er harmonisk forenet, og tilsammen skaber en unik gastronomisk oplevelse.

Thomas Lysgaard

Dobbelt danmarksmester og en af verdens bedste sommelier

Thomas er dobbelt danmarksmester og har opnået en 6. plads ved VM i Vintjener. Derudover er Thomas også filosof og altid god for en historie.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan foregår det i praksis på den store dag?

Vores personale ankommer på stedet, hvor brylluppet skal afholdes ca. 4 timer før I ønsker, at middagen skal starte. Ankomsttiden for personalet kan variere alt efter hvor mange gæster, der deltager i middagen og hvor meget vi skal stå for (eventuelt borddækning samt service).

Middagens forløb koordineres med jer på forhånd i forhold til taler, festlige indslag og eventuelle pauser undervejs. Vi er meget fleksible og der kan justeres og koordineres løbende, hvis taler eller indslag trækker ud. Vores kokke vil løbende præsentere maden og eventuelt vin for alle gæster.

Efter at sidste servering er taget af bordet, rengøres køkkenet inden vi overlader resten af festlighederne til jer.

Hvilke køkkenfaciliteter har Cortsen Dining brug for?

Vi har, som udgangspunkt, brug for et almindeligt og funktionelt køkken med ovn (og tilhørende plader), komfur (og tilhørende gryder/pander), skærebrætter samt køl og frys. Derudover har vi behov for plads til anretning (enten i køkkenet eller opstillede borde – fx foran gæsterne, hvis I ønsker det)

Såfremt der ikke er et køkken tilknyttet på stedet, hvor middagen skal afholdes, kan vi medbringe de fornødne køkkenredskaber og tilpasse menuen herefter.

Efter middagen forlader vi køkkenet skinnende og rent, som da middagen startede.

Hvor mange personer skal man være for at bestille Cortsen Dinings bryllupsmenu?

Priserne på vores bryllupsmenu er gældende ved minimum 30 personer.

Kan I hjælpe med lokaler?

Vi har en række samarbejdspartnere rundt om i landet, som vi har gode erfaringer med. Vi assisterer gerne med at formidle kontakt hertil.

Bestilling

Send din forespørgsel eller kontakt os for en snak

Send os en forespørgelse på dit bryllup. Så kontakter vi dig for en snak om mulighederne. Du kan se vores ledige tider i kalenderen.

Bestillinger og forespørgsler kan ske gennem vores formular eller på telefon (+45) 71 74 15 77. Vi håber at høre fra Jer!