Bryllupsmenu

Lad os levere en bryllupsmenu, som I og jeres gæster aldrig glemmer
Send forespørgselBliv inspireret

Man bliver kun gift én gang

Giv jer selv og jeres gæster en uforglemmelig oplevelse med en bryllupsmenu fra Cortsen Dining!

agsdi-ribbon

Skræddersyede løsninger

agsdi-facebook-like

Styr på alle detaljerne

agsdi-message-heart

Gastronomi i særklasse

agsdi-champagne

Overlad det praktiske til os

En uforglemmelig bryllupsmenu

Sammen med jer sammensætter vi en skræddersyet, personlig og eksklusiv bryllupsmenu

Et bryllup er en unik begivenhed der skal afspejle brudeparets personlighed, og ikke ét bryllup er ens. Vi sammensætter sammen med jer, en personlig og unik bryllupsmenu, skræddersyet til jeres bryllup.

Vi laver alt fra en enkel og eksklusiv 3-retters menu til en ekstravagant 8-retters menu med velsmagende snacks mellem retterne og lækre petit four til en perfekt afrunding af menuen. Velsmag og det visuelle udtryk er vores primære fokus, og som altid giver vi den gas med blomster og friske urter for en flot præsentation.

Det siger vores kunder

Den store dag

At lave mad til et bryllup er noget helt særligt – også for os!

For vi ved, at alle de små detaljer skal gå op i en højere enhed i en bryllupsmenu, der både afspejler jer som par og matcher alle de tanker, I har gjort jer om jeres store dag.

Vi ved præcis, hvor meget I glæder jer – og derfor laver vi også mad til bryllup med ekstra kærlighed. Vi sørger for en bryllupsmenu der passer perfekt til jeres store dag, så I trygt kan stole på, at vi gør alt for at I og jeres gæster kan nyde en uforglemmelig menu – helt uden stress

I fællesskab sammensætter vi en helt unik menu, med udgangspunkt i jeres ønsker

For at give jer en idé om hvad vi kan tilbyde, har vi sammensat et menuforslag.

Snacks
Blinis med pisket friskost, ægte caviar og blomster
Kroket af jomfruhummer og aromatiske urter. Hertil en syrlig creme på ørredrogn og citrus
Sprødt kræmmerhus med tatar, syltet grøn tomat og røget emulsion

Forret
Norske kammuslinger med syltet perleløg, røde roser, aromatisk olie og en sauce på ristet pighvarben og champagne

Hovedret
Grillet Himmerlandskvæg med køkkenchefens signaturkartoffel med frisk vintertrøffel, reduceret bede og morkelsauce.

Dessert
Chokolade dessert lavet med variationer af verdens bedste chokolade

DKK 850,- pr. kuvert
Tilkøb vinmenu for DKK 475,- pr. kuvert

*Prisen er for minimum 30 personer og inkluderer maden og kokke.
Det er muligt at tilkøbe serveringspersonale og service.

agsdi-location

Transportpriser: DKK 0,- for Sjælland, DKK 1.500,- for Fyn, DKK 2.000,- for Jylland og DKK 2.500,- for Bornholm.

Sammensæt en personlig menu

Vi har udvalgt en række af vores mest fantastiske serveringer, som I kan vælge imellem, når I skal sammensætte den helt rigtige menu for jer og jeres gæster.

No. 1
Sesamkræmmerhus med varmrøget færøsk laks, syltede grønne tomater og karse mayonnaise
No. 2
Cortsen Dinings svar på svampetoast med mini-surdejstærte, svampecreme, syltede bøgehatte og tørret enokisvampe
No. 3
Boghvedeblinis med caviar, pisket friskost med citrus og kornblomst
No. 4
Gougéres med malt, trøffel og havguscreme
No. 5
Lun kroket af reje og jomfruhummer. Hertil creme på ørredrogn og korrianderskud
No. 6
Sprødt kyllingeskind med citruspure, japansk karse og dehydreret tomat
No. 7
Friteret kugle af braiseret oksehale med mayonnaise på fermenteret peber og forkullet porre
No. 1
Confiteret og letrøget kartoffelkugler, syltede butternut squash, karamelliseret skarlotteløg og sauce blanquette mættet med caviar
No. 2
Caviar én surprise med grillet sorthummer, salt peber panna cotta, ristede Piemonte hasselnødder og caviar fra Prunier
No. 3
Marmoreret rødtun med caviar, avocadocreme, ristede pecannødder, citrongele og sauce på modnet soya, citrongræs, brunet smør og glaskål
No. 4
Stegt blæksprutte med caviar, hasselnødsifon, infuseret granny smith og citrus/pærepure
No. 1
Tatar af himmerlandskvæg. Hertil friteret kapers, syltede perleløg, estragonmayonnaise og sprøde kyllingechips
No. 2
Stegt havtaske med hokkaidopure, syltede oblater af græskar og beurre blanc på reduceret æbleeddike
No. 3
Confiteret æggeblomme med ristede kartoffelbrud, chips af jordskokke, frisk trøffel og aromatisk løvstikkesauce
No. 4
Gravad and med peberrodscreme, friske urteskud, radicchio og vinaigrette på umoden olivenolie
No. 5
Norske kammuslinger med syltede salatløg, aromatisk urteolie og blomster. Serveret med champagnesauce på ristede pighvarben
No. 6
Sprødt kyllingeskind med citruspure, japansk karse og dehydreret tomat
No. 1
Stegt filét af Himmerlandskvæg med køkkenchefens signature kartoffel med vintertrøffel, rødbedecreme og intens morkelsauce
No. 2
Stegt oksemørbrad med urtekroket, karamelliseret løgcreme og stegte små kejserhatte. Hertil trøffelsauce med fløde 50%
No. 3
Poussin med farseret fransk morkel, smørpocheret fattigmandsasparges, spicy majs, grillet minimajs og sauce suprême med salvieolie
No. 4
Confiteret og grillet bryst af iberico gris. Hertil syltede sennepskorn, infuseret rør af granny smith og sauce blanquette med salvie. På siden serveres nye kartofler med Cortsen Dinings barbecue og brunet smør
No. 5
Pankopaneret vesterhavstorsk med saltbagt og grillet knoldselleri, marineret fennikelsalat og Pommes Anna med grønne urter. Hertil luftig sauce hollandaise med bergamotte
No. 1
Gammeldaws Ævlekage’ anno 2020 med:
Fløde parfait på verdens bedste vanilje fra Bora-Bora plantagen med pure af stegte danske æbler, skum på reduceret most af Elstaræbler, krystalliseret hvid chokolade og knuste mandelmakroner
No. 2
Cortsen Dinings svar på citronfromage med mousse på grillet citroner, gele af passion og lime, citronvingummi, sprød marengs og citrongræsis i hvidchokolade med 24K bladguld. Hertil hvid chokoladesifon i flydende kvælstof serveret ved bordet
No. 3
Alverdens chokolade fra Valrhona med brud af brownie på 64% Manjari, ganache af lys saltet chokolade, brændt hvid chokolade, frysetørret kirsebær og yuzusifon i flydende kvælstof
No. 1
Flødeboller med sprød marcipan
No. 2
Skumfiduser med syrener
No. 3
Fyldt chokolade med passion og saltet karamel
No. 4
Macarons med pistacie
No. 1
Gourmet hotdogs med briochebrød, slagterpølser, svampemayonnaise, bornholmer sennep, syltede løg, friterede løg og friske urter
No. 2
Tarteletter med frilandskylling og kærlighed
*Kontakt os for mere information i forhold til allergi.

Send forespørgsel

Fortæl os om dine ønsker og lad os i fællesskab sammensætte den rigtige menu

Fuldend oplevelsen med en vinmenu særligt sammensat af en af landets bedste sommelier

Cortsen Dining tilbyder at skræddersy en særlig i vinmenu sammensat ud fra jeres ønsker af Thomas Lysgaard, en af landets bedste sommelier – et samarbejde vi hos Cortsen Dining er meget stolte af. I samarbejde med Thomas sørger vi for at vinen og maden er harmonisk forenet, og tilsammen skaber en unik gastronomisk oplevelse.

Thomas Lysgaard

Dobbelt danmarksmester og en af verdens bedste sommelier

Thomas er dobbelt danmarksmester og har opnået en 6. plads ved VM i Vintjener. Derudover er Thomas også filosof og altid god for en historie.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan foregår det i praksis på den store dag?

Vores personale ankommer på stedet, hvor brylluppet skal afholdes ca. 4 timer før I ønsker, at middagen skal starte. Ankomsttiden for personalet kan variere alt efter hvor mange gæster, der deltager i middagen og hvor meget vi skal stå for (eventuelt borddækning samt service).

Middagens forløb koordineres med jer på forhånd i forhold til taler, festlige indslag og eventuelle pauser undervejs. Vi er meget fleksible og der kan justeres og koordineres løbende, hvis taler eller indslag trækker ud. Vores kokke vil løbende præsentere maden og eventuelt vin for alle gæster.

Efter at sidste servering er taget af bordet, rengøres køkkenet inden vi overlader resten af festlighederne til jer.

Hvilke køkkenfaciliteter har Cortsen Dining brug for?

Vi har, som udgangspunkt, brug for et almindeligt og funktionelt køkken med ovn (og tilhørende plader), komfur (og tilhørende gryder/pander), skærebrætter samt køl og frys. Derudover har vi behov for plads til anretning (enten i køkkenet eller opstillede borde – fx foran gæsterne, hvis I ønsker det)

Såfremt der ikke er et køkken tilknyttet på stedet, hvor middagen skal afholdes, kan vi medbringe de fornødne køkkenredskaber og tilpasse menuen herefter.

Efter middagen forlader vi køkkenet skinnende og rent, som da middagen startede.

Hvor mange personer skal man være for at bestille Cortsen Dinings bryllupsmenu?

Priserne på vores bryllupsmenu er gældende ved minimum 30 personer.

Kan I hjælpe med lokaler?

Vi har en række samarbejdspartnere rundt om i landet, som vi har gode erfaringer med. Vi assisterer gerne med at formidle kontakt hertil.

Bestilling

Send din forespørgsel eller kontakt os for en snak

Send os en forespørgelse på dit bryllup. Så kontakter vi dig for en snak om mulighederne. Du kan se vores ledige tider i kalenderen.

Bestillinger og forespørgsler kan ske gennem vores formular eller på telefon (+45) 71 74 15 77. Vi håber at høre fra Jer!