Business Dining

Bring gastronomien til jeres virksomhed og få en en unik oplevelse.

Ønsker I en ekstraordinær gastronomisk oplevelse på jeres næste vigtige leder- eller kundemøde, som I kommer til at huske i lang tid fremover? Hos Cortsen Dining tilbyder vi eksklusiv forplejning i særklasse, hvor vi sørger for alt.

Vi kommer dertil, hvor mødet skal afholdes. Om det er i virksomhedens mødelokaler eller hjemme i privaten, er helt op til jer. Vi kan, som nogle af de eneste, indordne os under begrænsede køkkenfaciliteter, og vi har ikke brug for et funktionsdygtigt industrikøkken, for at kunne tilbyde en gastronomisk oplevelse i særklasse.

Hvis I ønsker at afholde mødet udenfor virksomhedens rammer, tilbyder vi – i samarbejde med IB4 – eksklusive mødefaciliteter på Islands Brygge i København med udsigt over Sydhavnen. Vi klarer kommunikationen med IB4, så den del skal I ikke tænke på.

Vi udbydder dette produkt mandag til torsdag, og vi håndterer alt fra 6 til 25 personer. Vinmenu kan skiftes ud med juicemenu, hvis nogen i selskabet ønsker det. 

Pakke 1

Snacks

Champagne Bonnaire, Brut Blanc de Blancs, Grand Cru Cramant

Sprød wonton med sort hummer, piment d’espalette og grønne tomater

Vaffel med peberet oksetatar og røget creme

Forret

2017 Meursault les Clous, Domaine Bouchard Père et Fils

Lavbagt kammusling med champagnesauce, syltet perleløg og løvstikkeolie.

Hovedret

2013 Barolo Cru Castagni, Tenuta Reverdito, la Morra, Piemonte

Mørbrad i souffle med morkelsauce og friskhøvlet trøfffel. Hertil Pommes Anna med timian og rødbede brokengel.

DKK 1.150,- pr. person ekskl. moms

Pakke 2

Snacks

Champagne Jacquesson, Cuvée 740 Extra Brut, Grand Vin

Caviar med pisket friskost og boghvedeblinis

Sprød rejekroket med ørredrognsemulsion og aromatisk karse

Vaffel med peberet oksetatar, trøffel og røget creme

Forret

2017 Meursault les Clous, Domaine Bouchard Père et Fils

Smørglaseret pighvar med stegte bøgehatte, syltet perleløg, løvstikkeolie, caviar og champagnesauce med ristet pighvarben.

Hovedret

2013 Barolo “Ascheri”, Tenuta Reverdito, la Morra, Piemonte

Mørbrad i souffle med morkelsauce og friskhøvlet trøfffel. Hertil Pommes Anna med timian og rødbede brokengel.

Dessert

2019 The Noble Wrinkled Riesling, d’Arenberg, McLaren Vale

Eksotisk dessert med yuzufromage, reduceret passioncreme og ananasparfait i hvid chokolade og 24K bladguld

DKK 1.600,- pr. person ekskl. moms