Nytårsmenu 2018

Cortsen Dining x Gastromand

Cortsen Dining er i år gået sammen med Gastromand om at skabe den ultimative nytårsmenu. Vi har forberedt alt på forhånd og vores kokke leverer det lige til din dør, så du blot skal varme, anrette og servere for dine gæster – og bare rolig, vi har lavet en fin video om hvordan I gør.

– Danmarks mest luksuriøse nytårsmenu

 

– Kaviar, trøffel, hummer og mørbrad

– Leveret til døren af vores kokke d. 30/12

 

– Personlig gennemgang af menuen

Menuen

 

3 snacks
Boghvedeblinis med pisket friskost og én hel dåse caviar

Cortsen Dinings egen skinke med kastanjecreme og karse

Sprødt kyllingeskind med purløgsmayonnaise

Forret
Cortsen Dinings svar på nytårstorsk. Rimmet torsk marmoreret i peberet rødbede. Hertil syltede sennepsfrø, friterede kapers, syrlig rødbedepure og friteret torskeskin. A part en flødesauce med peberrod og bacon fra glad frilandssvin.

Mellemret
Smørpocheret hummer med cremet bisque. Anrettet med syrlige perleløg, urtemix og kærlighed.

Hovedret
Mørbrad af Himmerlandskvæg med Pommes de From med vintertrøffel. Hertil stegte minikejserhatte, kartoffelpuf og intens sauce med franske morkler og fløde 50%.

Dessert
Brombæris dækket i 70% mørk chokolade og toppet med 24K bladguld. Hertil en mousse lavet på reduceret brombær og en tæt karamelkage.

DKK 995,- pr. person

Bemærk: begrænset antal