Private Dining

Private dining er en personlig madoplevelse, hvor dit hjem danner rammerne om en unik gastronomisk aften.

Ved private dining bringes den gastronomiske oplevelse hjem til dig, hvor der serveres en række serveringer, som er centrum, for en anderledes gastronomisk oplevelse, hvor det er nærværet, selskabet og ikke mindst gastronomien som er i fokus. Her slipper du for at tage hensyn til andre gæster, end dem du selv har inviteret. I kan te jer så tosset som I overhovedet orker, og vigtigst af alt, så tilbyder Cortsen Dining en middag hvor I selv bestemmer tempoet, og det eneste I skal koncentrere jer om, er at nyde en dejlig aften i jeres yndlingsselskab og den gastronomiske oplevelse som Cortsen Dining kan tilbyde.

En private dining kan bestilles til minimum 6 personer.

Signature menu

 

Nashipære i yuzu og blomster

Sprød reje med skaldyrsemulsion

Kammusling i løvstikke med pighvar og champagne

Knivmusling med citrongræs, fingerlime og tørret caviar

Torsk med ørredrognscreme og umoden tomat

Maltvandbakkelse med røg og trøffel

Skjult okse

 Kølle med sort hvidløg og karse

Himmerlandskvæg med pommes de from, reduceret bede og morkelsauce

 Syltet stikkelsbær og citrus

Cremetærte med mørk karamelparfait og solbærgele 

Skumfidus med blomster

Fransk nougat i spiselig film

Bergamotte-/blodappelsinflæsk i gele

Trøffel med trøffel og portvin

Fyldt passions- og karamelkugle

DKK 1.500,- pr. person

Prestige menu

 

Østers med caviar og fingerlime

Sprød reje med skaldyrsemulsion

Tun med avocado og caviar

Pighvar med champagne, caviar og syre

Helleflynder med piemontenødder og friskost 

Kongekrabbe med grape og koral

Søpindsvin med marv og löjrom

 Kræmmerhus med foiegras og grønne jordbær

Skjult okse

Sprødt og blødt vagtelæg med trøffel

Grillet due med bede i sølvpapir

Himmerlandskvæg med souffle af morkel, hertil pommes de from og morkel/trøffel sauce med hvide ribs

Kølle med sort hvidløg

Kobe på grillet timian

 Blød mont d’or med ristet boghvede og trøffel

Syltet stikkelsbær og citrus

Sprød sukker fyldt med Københavnerstang

 Lakrids-/askeflødebolle

Skumfidus med blomster

70% chokoladesorbet med 24K bladguld

Fransk nougat i spiselig film

Bergamotte-/blodappelsinflæsk i gele

Trøffel med trøffel og portvin

Fyldt passions- og karamelkugle

DKK 2.100,- pr. person