2 snacks
Sprøde dildflager med Gold caviar og sour cream & onion
Tærte med oksetatar med olivenolie på umodne oliven, røget mayonnaise og timutpeber
3 retter
Hummerbisque på flamberet hummer og jomfruhummer. Hertil krabbesalat, syrlige salatløg, dild og aromatisk urteolie
Fransk landkylling indbagt i butterdej med trøffel, sortfodskinke og morkel duxelle. Hertil morkelsauce med langpeber
Cortsen Dinings svar på citronfromage med grillet citrus, vaniljecreme på BoraBora vanilje, gelé på bergamotte, marengs og karamelliseret hvid chokolade fra Valrhona
DKK 550,- pr. person
1x Champagne Bonnaire, Terroirs, Brut Blanc de Blancs, Grand Cru Cramant
1x 2017 The Olive Grove Chardonnay, d’Arenberg, McLaren Vale / Adelaide Hills
1x 2018 Bourgogne Pinot Noir Réserve, Bouchard Père & Fils
1x 2019 The Noble Wrinkled Riesling, d’Arenberg, McLaren Vale, 0,375 L.
DKK 900,- for ovenstående 4 flasker
Tilgængelige datoer:
– 11. marts (Hvidovre) – UDSOLGT
– 12. marts (Hvidovre) – UDSOLGT
– 13. marts (Hvidovre) – UDSOLGT
– 26. marts (Aalborg) – UDSOLGT
– 27. marts (Aalborg) – UDSOLGT
– 28. marts (Aalborg) – FÅ LEDIGE
– Take-away menuen tilbydes på onsdage, torsdage, fredage og lørdage i perioden.
– Bestilling af din menu skal senest ske onsdag kl. 12:00 i den uge, som du ønsker at bestille til.
– Afhentningsadresse i Hvidovre: i vores køkken på Jernholmen 39, indgang 17, 2650 Hvidovre.
– Afhentningsadresse i Aalborg: i fam. Cortsens sommerhus på Birke Allé 2, 9280 Storvorde.
– Menuen afhentes i tidsrummet kl. 16:30-19:00
– Afregning for menuen foregår på betalingskort ved afhentning.
– Vi tager imod op til 40 ordre pr. dag, for at kunne sikre det høje niveau.
– Bestillinger modtages efter først-til-mølle-princippet.
– Der følger en skriftlig vejledning med til hele menuen.
– Det er muligt at tage højde for allergener – anmærk i så fald venligst ved bestilling.