Take-away
(udsolgt i Hvidovre – få pladser i Aalborg)

Tilbydes fra 21. januar til 13. marts (Hvidovre)
Tilbydes fra 26. til 28. marts (Aalborg)

Grundet at Covid-19 afholder os fra at lave Private Dining og andre skønne arrangementer, udbyder vi i øjeblikket en eksklusiv take-away menu som et alternativ.

Menu


2 snacks 

Sprøde dildflager med Gold caviar og sour cream & onion

Tærte med oksetatar med olivenolie på umodne oliven, røget mayonnaise og timutpeber

3 retter

Hummerbisque på flamberet hummer og jomfruhummer. Hertil krabbesalat, syrlige salatløg, dild og aromatisk urteolie

Fransk landkylling indbagt i butterdej med trøffel, sortfodskinke og morkel duxelle. Hertil morkelsauce med langpeber

Cortsen Dinings svar på citronfromage med grillet citrus, vaniljecreme på BoraBora vanilje, gelé på bergamotte, marengs og karamelliseret hvid chokolade fra Valrhona

DKK 550,- pr. person

Tilkøb af tilpasset vinmenu

1x Champagne Bonnaire, Terroirs, Brut Blanc de Blancs, Grand Cru Cramant

1x 2017 The Olive Grove Chardonnay, d’Arenberg, McLaren Vale / Adelaide Hills

1x 2018 Bourgogne Pinot Noir Réserve, Bouchard Père & Fils

1x 2019 The Noble Wrinkled Riesling, d’Arenberg, McLaren Vale, 0,375 L.

DKK 900,- for ovenstående 4 flasker

Bestil her

Tilgængelige datoer:

– 11. marts (Hvidovre) – UDSOLGT
– 12. marts (Hvidovre) – UDSOLGT
– 13. marts (Hvidovre) – UDSOLGT

– 26. marts (Aalborg) – UDSOLGT
– 27. marts (Aalborg) – UDSOLGT
– 28. marts (Aalborg) – FÅ LEDIGE


Praktiske informationer

– Take-away menuen tilbydes på onsdage, torsdage, fredage og lørdage i perioden.

– Bestilling af din menu skal senest ske onsdag kl. 12:00 i den uge, som du ønsker at bestille til.

– Afhentningsadresse i Hvidovre: i vores køkken på Jernholmen 39, indgang 17, 2650 Hvidovre.
– Afhentningsadresse i Aalborg: i fam. Cortsens sommerhus på Birke Allé 2, 9280 Storvorde.

– Menuen afhentes i tidsrummet kl. 16:30-19:00

– Afregning for menuen foregår på betalingskort ved afhentning.

– Vi tager imod op til 40 ordre pr. dag, for at kunne sikre det høje niveau.

– Bestillinger modtages efter først-til-mølle-princippet.

– Der følger en skriftlig vejledning med til hele menuen.

– Det er muligt at tage højde for allergener – anmærk i så fald venligst ved bestilling.