TirsdagsX

Udvalgte Tirsdage åbner Cortsen Dining køkkenet op for nysgerrigt godtfolk. Aftenen byder på 8 serveringer med 5 tilhørende glas vin. Nogle serveringer vil være små, andre store, men fælles for dem alle er, at det er retter som vi ønsker at teste og finpudse inden, at de ryger på én af de 2 store private dining menuer.

Middagen starter kl 18.00 og slutter omkring kl 22.00. Bestilling foregår efter først til mølle princippet. Vi glæder os til at se jer!

DKK 750,- pr. person

 

Lær at sætte vin til maden

Det kan være svært at finde ud af, hvilken vin, der står godt til maden. For hvordan finder man rundt i noter, aromaer og druesorter? Skal vinen være kraftig, frugtig eller noget helt tredje? Lær at sætte vin til maden og balancere de forskellige smage og nuancer, så både maden og vinen fremstår på den bedste måde. Så kan du invitere til middagsselskab med ro i maven.

Aftenen byder på 6 små retter i 3 serveringer: Forret, hovedret, dessert og dertil smagning af 9 forskellige vine. Vi glæder os til at se jer!

DKK 995,- pr. person

 Sommer POP-UP

i Nordjylland

I uformelle omgivelser, med udsigt over Limfjorden, byder vi i to uger på gastronomi, som vi synes det skal være. Normalvis bringer vi restaurantoplevelsen hjem i det private hos jer – men ved dette særlige event, bliver du inviteret hjem til os.

Menuen består af 6 snacks, 4 retter & petit four og koster DKK 1.000,- pr. person. Der er mulighed for tilkøb af tilpasset vinmenu for DKK 600,- pr. person & juicemenu for DKK 400,- pr. person. Herudover vil der kunne købes flasker á la carte.

Middagene finder sted i vores dejlige sommerhus Birke Allé 2, 9280 Storvorde den 21. – 25. juli og den 28. juli – 1. august med ankomst kl. 18.00. Vi glæder os meget til at lave en masse skøn mad for dig og dit selskab!

DKK 1.000,- pr. person 

UDSOLGT