Bryllup

En uforglemmelig bryllupsmenu

Giv jer selv og jeres gæster en uforglemmelig oplevelse med en bryllupsmenu fra Cortsen Dining!

Et bryllup er en unik begivenhed der skal afspejle brudeparets personlighed, og ikke et bryllup er ens. Vi sammensætter sammen med jer, en personlig og unik bryllupsmenu, skræddersyet til jeres bryllup.

Vi laver alt fra en enkel og eksklusiv 3-retters menu til en ekstravagant 8-retters menu med velsmagende snacks mellem retterne og lækre petit four til en perfekt afrunding af menuen. Velsmag og det visuelle udtryk er vores primære fokus, og som altid giver vi den gas med blomster og friske urter for en flot præsentation. 

Det siger vores kunder

profile-pic
profile-pic
profile-pic

Det var en helt fantastisk menu og præsentation af maden til vores bryllup. Vi er ovenud tilfredse, det kunne ikke have smagt bedre. Alt var tilberedt til perfektion, smagte guddommeligt og Thomas med alle hans historier om vinen fuldendte vores bryllup. Det har alle vores gæster også sagt. Det er ikke sidste gang vi skal have jer ud.

Freja & Patrick

Maden var fantastisk, servicen var upåklagelig og vi tænker tilbage på en aldeles fremragende aften, hvor sommelier, Thomas Lysgaards høje humør og gode arbejde gik op i en højere enhed med den fantastiske mad. Alt i alt en smuk totaloplevelse.

Kevin & Louise Magnussen

Cortsen Dining leverede virkelig varen. De stillede med 2 meget professionelle kokke, som formåede at anrette virkelig flotte tallerkener og Jeppe præsenterede maden, så man nærmest ikke kunne vente med at sætte tænderne i den. Mange af vores gæster snakker stadig om, hvor flot og velsmagende mad de fik. Det er klart en oplevelse, som vi aldrig ville være foruden.

Maria & Mads

Bryllupsmenu

I fællesskab sammensætter vi en helt unik menu, med udgangspunkt i jeres smagsløg og ønsker. For at give jer en idé om hvad vi kan tilbyde, har vi sammensat et menuforslag.

Menuforslag

Blinis med pisket friskost, ægte caviar og blomster
 
Kroket af jomfruhummer og aromatiske urter. Hertil en syrlig creme på ørredrogn og citrus
 
Sprødt kræmmerhus med tatar, syltet grøn tomat og røget emulsion
 
Norske kammuslinger med syltet perleløg, røde roser, aromatisk olie og en sauce på ristet pighvarben og champagne
 
Grillet Himmerlandskvæg med køkkenchefens signaturkartoffel med frisk vintertrøffel, reduceret bede og morkelsauce. 
 
Chokolade dessert lavet med variationer af verdens bedste chokolade
 

DKK 850,- pr. kuvert
Tilkøb vinmenu for DKK 475,- pr. kuvert

*Prisen inkluderer maden, kokke og transport i hele Danmark. Det er også muligt at tilkøbe serveringspersonale og service. 

Sammensæt en personlig menu

Vi har udvalgt en række af vores mest fantastiske serveringer, som I kan vælge imellem, når I skal sammensætte den helt rigtige menu for jer og jeres gæster.

Snacks

No. 1
Sesamkræmmerhus med varmrøget færøsk laks, syltede grønne tomater og karse mayonnaise

No. 2
Cortsen Dinings svar på svampetoast med mini-surdejstærte, svampecreme, syltede bøgehatte og tørret enokisvampe

No. 3
Boghvedeblinis med caviar, pisket friskost med citrus og kornblomst

No. 4
Gougéres med malt, trøffel og havguscreme

No. 5
Lun kroket af reje og jomfruhummer. Hertil creme på ørredrogn og korrianderskud

No. 6
Sprødt kyllingeskind med citruspure, japansk karse og dehydreret tomat

No. 7
Friteret kugle af braiseret oksehale med mayonnaise på fermenteret peber og forkullet porre

Caviar

No. 1
Confiteret og letrøget kartoffelkugler, syltede butternut squash, karamelliseret skarlotteløg og sauce blanquette mættet med caviar

No. 2
Caviar én surprise med grillet sorthummer, salt peber panna cotta, ristede Piemonte hasselnødder og caviar fra Prunier

No. 3
Marmoreret rødtun med caviar, avocadocreme, ristede pecannødder, citrongele og sauce på modnet soya, citrongræs, brunet smør og glaskål

No. 4
Stegt blæksprutte med caviar, hasselnødsifon, infuseret granny smith og citrus/pærepure

Forret

No. 1
Tatar af himmerlandskvæg. Hertil friteret kapers, syltede perleløg, estragonmayonnaise og sprøde kyllingechips

No. 2
Stegt havtaske med hokkaidopure, syltede oblater af græskar og beurre blanc på reduceret æbleeddike

No. 3
Confiteret æggeblomme med ristede kartoffelbrud, chips af jordskokke, frisk trøffel og aromatisk løvstikkesauce

No. 4
Gravad and med peberrodscreme, friske urteskud, radicchio og vinaigrette på umoden olivenolie

No. 5
Norske kammuslinger med syltede salatløg, aromatisk urteolie og blomster. Serveret med champagnesauce på ristede pighvarben

Hovedret

No. 1
Stegt filét af Himmerlandskvæg med køkkenchefens signature kartoffel med vintertrøffel, rødbedecreme og intens morkelsauce

No. 2
Stegt oksemørbrad med urtekroket, karamelliseret løgcreme og stegte små kejserhatte. Hertil trøffelsauce med fløde 50%

No. 3
Poussin med farseret fransk morkel, smørpocheret fattigmandsasparges, spicy majs, grillet minimajs og sauce suprême med salvieolie

No. 4
Confiteret og grillet bryst af iberico gris. Hertil syltede sennepskorn, infuseret rør af granny smith og sauce blanquette med salvie. På siden serveres nye kartofler med Cortsen Dinings barbecue og brunet smør

No. 5
Pankopaneret vesterhavstorsk med saltbagt og grillet knoldselleri, marineret fennikelsalat og Pommes Anna med grønne urter. Hertil luftig sauce hollandaise med bergamotte

Dessert

No. 1
Gammeldaws Ævlekage’ anno 2020 med:
Fløde parfait på verdens bedste vanilje fra Bora-Bora plantagen med pure af stegte danske æbler, skum på reduceret most af Elstaræbler, krystalliseret hvid chokolade og knuste mandelmakroner

No. 2
Cortsen Dinings svar på citronfromage med mousse på grillet citroner, gele af passion og lime, citronvingummi, sprød marengs og citrongræsis i hvidchokolade med 24K bladguld. Hertil hvid chokoladesifon i flydende kvælstof serveret ved bordet

No. 3
Alverdens chokolade fra Valrhona med brud af brownie på 64% Manjari, ganache af lys saltet chokolade, brændt hvid chokolade, frysetørret kirsebær og yuzusifon i flydende kvælstof

Petit four

No. 1
Flødeboller med sprød marcipan

No. 2
Skumfiduser med syrener

No. 3
Fyldt chokolade med passion og saltet karamel

No. 4
Macarons med pistacie

Natmad

No. 1
Gourmet hotdogs med briochebrød, slagterpølser, svampemayonnaise, bornholmer sennep, syltede løg, friterede løg og friske urter

No. 2
Tarteletter med frilandskylling og kærlighed

*Kontakt os for mere information i forhold til allergi.  

Send forespørgelse

Send os en forespørgelse på jeres bryllup. Så kontakter vi jer for en snak om mulighederne.  

Book prøvemiddag

Book en prøvemiddag for at lære os og vores køkken bedre at kende. Det koster 500 kr. pr. person, som modregnes i jeres ordre, hvis I vælger os. 

Ring til os

Er I lidt i tvivl om hvad I vil og hvordan vi kan hjælpe jer, er I meget velkommen til at give os et kald. 

+45 71 74 15 77

Galleri