Private dining
Unikke gastronomiske oplevelser og serveringer leveret i dit eget hjem Gå til bestillingBliv inspireretHvorfor private dining?
Slip stressen og giv plads til kvalitetstid med dine gæster. Vi sørger for en kreativ og unik gourmetmiddag, mens du er der for dine gæster. Dét skaber minder!
Private rammer
Slip for det praktiske
Professionelle kokke
Gastronomi i særklasse
Hvad er private dining?
En personlig madoplevelse, hvor dit hjem danner rammerne om en unik gastronomisk aften
Ved private dining bringes den gastronomiske oplevelse hjem til dig, hvor der serveres en række serveringer, som er centrum, for en anderledes gastronomisk oplevelse, hvor det er nærværet, selskabet og ikke mindst gastronomien som er i fokus. Her slipper du for at tage hensyn til andre gæster, end dem du selv har inviteret.
Express
DKK 1.650,- pr. person
Minimum 6 personer

Express
Eksekveringstid ~ 2 timer
Jomfruhummer og æble som syrlig taco
Nye ærter med kammusling, mynte og ricotta
Pebertoast med caviar, fennikel og syrnet fløde
Søtunge med salatstok, fattigmandsasparges, fjordrejer og peberrodssauce
Trevlet okse og wagyu bomber, nye kartofler og alverdens peber
De danske jordbær
Prestige
DKK 2.100,- pr. person
Minimum 6 personer

Prestige
Eksekveringstid ~ 3½ timer
Jomfruhummer og æble som syrlig taco
Nye ærter med kammusling, mynte og ricotta
Pebertoast med caviar og syrnet fløde
Kartofler glaseret i løvstikke med lun rygeosteskum på kartoffelskræller, lardo og sennepskorn
Hummer i spaghetti og caviarsauce
Søtunge med salatstok, fattigmandsasparges, fjordrejer og peberrodssauce
Mini tartelet med høns i asparges V2.0
Vaffel med røget vildt, sennepskorn og karse
Trevlet okse og wagyu bomber og alverdens peber
Hybenroseskum med stikkelbæris, vanilie og bergamotte
De danske jordbær
Petit four
Prestige+
DKK 3.000,- pr. person
Minimum 6 personer

Prestige+
Eksekveringstid ~ 5 timer
Jomfruhummer og æble som syrlig taco
Nye ærter med kammusling, mynte og ricotta
Pebertoast med caviar og syrnet fløde
Kongekrabbe med tomat, citrus og smørvalle
Kartofler glaseret i løvstikke med lun rygeosteskum på kartoffelskræller, lardo og sennepskorn
Vagtelæg med caviar og zucchini
Hummer i spaghetti og champagne beurre blanc
Søtunge med salatstok, fattigmandsasparges, fjordrejer og peberrodssauce
Mini tartelet med høns i asparges V2.0
Vaffel med røget vildt, sennepskorn og karse
Grillspyd med secreto og gulerodsBBQ
Poussin med trøffelskæl og morkelsauce
Trevlet okse og wagyu bomber og alverdens peber
Hybenroseskum med stikkelbæris, vanilie og bergamotte
De danske jordbær
Petit four
Transportpriser: DKK 0,- for Sjælland || DKK 1.500,- for Fyn || DKK 2.000,- for Jylland || DKK 4.500,- for Bornholm (inkl. overnatning).
Tilkøb af borddækning: I ovenstående menupriser er tallerkener inkluderet. Vi tilbyder resterende borddækning med vand- og vinglas, bestik, stofservietter, lys, blomster og vandkarafler for en pris á DKK 240,- pr. person.
Fuldend oplevelsen med en vinmenu særligt sammensat af en af landets bedste sommelier
Cortsen Dining tilbyder to vinmenuer særligt sammensat af Thomas Lysgaard, en af landets bedste sommelier – et samarbejde vi hos Cortsen Dining er meget stolte af. I samarbejde med Thomas sørger vi for at vinen og maden er harmonisk forenet, og tilsammen skaber en unik gastronomisk oplevelse.

Vinmenu
Vælg mellem 2 menuer
Thomas Lysgaard
Dobbelt danmarksmester og en af verdens bedste sommelier
Thomas er dobbelt danmarksmester og har opnået en 6. plads ved VM i Vintjener. Derudover er Thomas også filosof og altid god for en historie.
Ofte stillede spørgsmål
Hvad er inkluderet i ovenstående priser?
I priserne er følgende inkluderet:
-
Kok og mad
-
Tallerkener & udstyr til servering af snacks
-
Servering/afrydning af maden
-
Præsentation af menuen foran alle gæster
-
Rengøring/oprydning af køkken ved endt service
Tilkøb af vinmenu:
Vi tilbyder to vinmenuer, der er sammensat af Thomas Lysgaard, der er en af landets bedste sommelier – og verdens – hvor han har opnået en 6. plads ved VM i Vintjener.
Lysgaard vinmenu til DKK 900,- pr. person og Lysgaards Prestige vinmenu til DKK 1.900,- pr. person.
Ved køb af vin hos os sørger vi for:
-
Afstemt vinmenu (estimeret 1½ flaske pr. person)
- Præsentation af samtlige vine foran alle gæster
- Skænkning af alle vine
Tilkøb af juicemenu:
Som alternativ til vinmenu tilbyder vi også alkoholfri juicemenu, der er harmonisk forenet med maden til DKK 500,- pr. person.
Tilkøb af opdækning og service:
Vi medbringer alle tallerkener til middagen. Vi tilbyder også, at stå for den resterende borddækning og service, så du kan koncentrere dig 100 % om dine gæster eller et af dine andre gøremål på dagen. Såfremt du ønsker at lade os stå for borddækning og service er det eneste, som du selv skal sørge for:
-
Bord(e)
- Stole
- Dug – hvis ønskes
Vi tilbyder borddækning og service for DKK 240,- pr. person, hvor følgende er inkluderet:
-
Stofservietter
- Lys
- Blomster
- Bestik
- Vand-, champagne-, hvidvins- og rødvinsglas
- Vandkarafler
Det er også muligt selv at sørge for borddækning og resterende service.
Kan menuen tilpasses mine behov/ønsker?
Vi hører gerne fra dig, hvis du har nogle bestemte ønsker til fx råvarer på din menu. På den måde kan vi i samråd udarbejde din drømmemenu til din næste private dining.
Tager I højde for allergier/specielle behov?
Ja, det gør vi. Såfremt der er allergier/specielle behov blandt dine gæster, vil de få tilpasset sin menu.
Hvor mange personer skal man være for at booke private dining?
Hvor længe er I til stede ved en private dining?
Middagen tager 4-6 timer afhængig af menu og selskabets størrelse samt pauser og eventuelle indslag fra jeres side.
Vi ankommer 1-2 timer før middagen afhængigt af om der er tilkøbt opdækning.
Efter sidste servering tager det os ca. 30 min at rengøre, rydde af og pakke sammen.
Hvilke køkkenfaciliteter har Cortsen Dining brug for?
Vi har, som udgangspunkt, brug for et almindeligt og funktionelt køkken med ovn (og tilhørende plader), komfur (og tilhørende gryder/pander), skærebrætter samt én skuffe i din fryser. Det vil hjælpe os meget, hvis der er plads til anretning.
Såfremt der ikke er et køkken tilknyttet på stedet, hvor middagen skal afholdes, kan vi medbringe de fornødne køkkenredskaber og tilpasse menuen herefter.
Efter middagen forlader vi køkkenet skinnende og rent, som da middagen startede.
Skal jeg selv sørge for vinen til min private dining?
Vi anbefaler dig, at lade os stå for vinen, så du og dine gæster er sikret at maden og vinen er harmonisk forenet, hvilket giver en fuldendt gastronomisk oplevelse. Ved køb af vin hos os sørger vi for:
-
Afstemt vinmenu (estimeret 1½ flaske pr. person)
- Præsentation af samtlige vine foran alle gæster
- Skænkning af alle vine
Det er også muligt selv, at stå for vin, vinpræsentation og skænkning, hvis du ønsker det.
Bestilling
Bestil en ekstraordinær private dining i dit hjem
Du kan se vores ledige tider i kalenderen. Bestillinger og forespørgsler kan ske gennem vores formular eller på telefon (+45) 71 74 15 77.
Vi håber at høre fra dig!

Det siger vores kunder
