Private dining

Unikke gastronomiske oplevelser og serveringer leveret i dit eget hjem
Gå til bestillingBliv inspireret

Hvorfor private dining?

Slip stressen og giv plads til kvalitetstid med dine gæster. Vi sørger for en kreativ og unik gourmetmiddag, mens du er der for dine gæster. Dét skaber minder!

agsdi-eye-closed

Private rammer

agsdi-champagne

Slip for det praktiske

agsdi-facebook-like

Professionelle kokke

agsdi-message-heart

Gastronomi i særklasse

Hvad er private dining?

En personlig madoplevelse, hvor dit hjem danner rammerne om en unik gastronomisk aften.

Ved private dining bringes den gastronomiske oplevelse hjem til dig, hvor der serveres en række serveringer, som er centrum, for en anderledes gastronomisk oplevelse, hvor det er nærværet, selskabet og ikke mindst gastronomien som er i fokus. Her slipper du for at tage hensyn til andre gæster, end dem du selv har inviteret.

Signature

DKK 1.500,- pr. person
Minimum 6 personer

Signature

Efterår (t.o.m. 30.11.2021)

Østers, valnøddemælk og nashi
Kogt torsk mæ d’ hele i sprødt skind
Sprød mos med dildcreme og torskerogn

Hummer med tomat, caviar og skum

Balik laks med dild og sennepskorn

Skokker med sprødt hønseæg og trøffel

Kyllingeskindstærte, foie gras og chokolade
Maltvandbakkelser, lun ost og trøffel
Svampetoast som mille feuille

Peberbøf med skorzonerrod og beder

Ævlekage
Solbær og Bora-Bora vanilje

Isvaffel med sort sesam
Guldæg
Flødebolle med peber og tonka

Prestige

DKK 2.100,- pr. person
Minimum 6 personer

Prestige

Efterår (t.o.m. 30.11.2021)

Østers, valnøddemælk og nashi
Kogt torsk mæ d’ hele i sprødt skind
Sprød mos med dildcreme og torskerogn

Hummer med tomat, caviar og skum

Havtaske og græskar

Terrin på diverse rødder med foie gras sauce og tørret kølle

Kyllingeskindstærte, foie gras og chokolade
Maltvandbakkelser, lun ost og trøffel
Svampetoast som mille feuille

Due med rødbede, morkel og shiitake

Ævlekage
Rødgrød med fløé

Isvaffel med sort sesam
Guldæg
Flødebolle med peber og tonka

Prestige+

DKK 3.000,- pr. person
Minimum 6 personer

Prestige+

Efterår (t.o.m. 30.11.2021)

Østersperle
Reje i eget miljø
Størtærte med blomster
Omega-3

Hummer med timutpeber, tomat og basilikum

Rødtun med caviar, avocado og aromatisk sauce

Skokker med sprødt hønseæg og trøffel

Havtaske og græskar

Kyllingeskindstærte, foie gras og chokolade
Maltvandbakkelser, lun ost og trøffel
Wagyu A5 med timian
Svampetoast som mille feuille

Poussin med kartoffel og trøffel i lag

Dåvildt med brombær og diverse peber

Rosmarin og bergamotte i N2
Københavnerstang V2.0

Isvaffel med sort sesam
Guldæg
Flødebolle med peber og tonka

agsdi-location

Transportpriser: DKK 0,- for Sjælland, DKK 1.500,- for Fyn, DKK 2.000,- for Jylland og DKK 2.500,- for Bornholm.

agsdi-champagne

Tilkøb af borddækning: I ovenstående menupriser er tallerkener inkluderet. Vi tilbyder resterende borddækning med vand- og vinglas, bestik, stofservietter, lys, blomster og vandkarafler for en pris á DKK 240,- pr. person.

Afspil video

Private dining med Cortsen Dining

Fuldend oplevelsen med en vinmenu særligt sammensat af en af landets bedste sommelier

Cortsen Dining tilbyder to vinmenuer særligt sammensat af Thomas Lysgaard, en af landets bedste sommelier – et samarbejde vi hos Cortsen Dining er meget stolte af. I samarbejde med Thomas sørger vi for at vinen og maden er harmonisk forenet, og tilsammen skaber en unik gastronomisk oplevelse.

Vinmenu

Vælg mellem 2 menuer

Lysgaards vinmenu
900,- pr. person
Lysgaards vinmenu indeholder særligt udvalgte kvalitetsvine, som i forening med maden, levere en unik gastronomisk oplevelse.
Lysgaards Prestige vinmenu
1.900,- pr. person
Lysgaards Prestige vinmenu består af vine i absolut særklasse! Thomas har komponeret en menu, hvor hver vin i forbindelse med maden, bidrager til en gastronomisk aften ud over det sædvanlige.

Thomas Lysgaard

Dobbelt danmarksmester og en af verdens bedste sommelier

Thomas er dobbelt danmarksmester og har opnået en 6. plads ved VM i Vintjener. Derudover er Thomas også filosof og altid god for en historie.

Book Thomas med til dit næste arrangement, og lad ham forføre dig og dine gæster med en fantastisk vinpræsentation, for DKK 3.000,-

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er inkluderet i prisen?

I priserne er følgende inkluderet:

  • Kok og mad

  • Tallerkener & udstyr til servering af snacks

  • Servering/afrydning af maden

  • Præsentation af menuen foran alle gæster

  • Rengøring/oprydning af køkken ved endt service

Tilkøb af vinmenu:

Vi tilbyder to vinmenuer, der er sammensat af Thomas Lysgaard, der er en af landets bedste sommelier – og verdens – hvor han har opnået en 6. plads ved VM i Vintjener.

Lysgaard vinmenu til DKK 900,- pr. person og Lysgaards Prestige vinmenu til DKK 1.900,- pr. person.

Ved køb af vin hos os sørger vi for:

  • Afstemt vinmenu (estimeret 1½ flaske pr. person)

  • Præsentation af samtlige vine foran alle gæster
  • Skænkning af alle vine

Tilkøb af juicemenu:

Som alternativ til vinmenu tilbyder vi også alkoholfri juicemenu, der er harmonisk forenet med maden til DKK 500,- pr. person.

Tilkøb af opdækning og service:

Vi medbringer alle tallerkener til middagen. Vi tilbyder også, at stå for den resterende borddækning og service, så du kan koncentrere dig 100 % om dine gæster eller et af dine andre gøremål på dagen. Såfremt du ønsker at lade os stå for borddækning og service er det eneste, som du selv skal sørge for:

  • Bord(e)

  • Stole
  • Dug – hvis ønskes

Vi tilbyder borddækning og service for DKK 240,- pr. person, hvor følgende er inkluderet:

  • Stofservietter

  • Lys
  • Blomster
  • Bestik
  • Vand-, champagne-, hvidvins- og rødvinsglas
  • Vandkarafler 

 Det er også muligt selv at sørge for borddækning og resterende service.

Kan menuen tilpasses mine behov/ønsker?

Vi hører gerne fra dig, hvis du har nogle bestemte ønsker til fx råvarer på din menu. På den måde kan vi i samråd udarbejde din drømmemenu til din næste private dining.

Hvor mange personer skal man være for at booke private dining?
Minimum 6 personer.
Hvor længe er I til stede ved en private dining?

Middagen tager 4-6 timer afhængig af menu og selskabets størrelse samt pauser og eventuelle indslag fra jeres side.

Vi ankommer 1-2 timer før middagen afhængigt af om der er tilkøbt opdækning.

Efter sidste servering tager det os ca. 30 min at rengøre, rydde af og pakke sammen.

Hvilke køkkenfaciliteter har Cortsen Dining brug for?

Vi har, som udgangspunkt, brug for et almindeligt og funktionelt køkken med ovn (og tilhørende plader), komfur (og tilhørende gryder/pander), skærebrætter samt én skuffe i din fryser. Det vil hjælpe os meget, hvis der er plads til anretning. 

Såfremt der ikke er et køkken tilknyttet på stedet, hvor middagen skal afholdes, kan vi medbringe de fornødne køkkenredskaber og tilpasse menuen herefter.

Efter middagen forlader vi køkkenet skinnende og rent, som da middagen startede.

Skal jeg selv sørge for vinen til min private dining?

Vi anbefaler dig, at lade os stå for vinen, så du og dine gæster er sikret at maden og vinen er harmonisk forenet, hvilket giver en fuldendt gastronomisk oplevelse. Ved køb af vin hos os sørger vi for:

  • Afstemt vinmenu (estimeret 1½ flaske pr. person)

  • Præsentation af samtlige vine foran alle gæster
  • Skænkning af alle vine

Det er også muligt selv, at stå for vin, vinpræsentation og skænkning, hvis du ønsker det.

Bestilling

Bestil en ekstraordinær private dining i dit hjem

Du kan se vores ledige tider i kalenderen. Bestillinger og forespørgsler kan ske gennem vores formular eller på telefon (+45) 71 74 15 77.

Vi håber at høre fra dig!

Det siger vores kunder