En unik gastronomisk oplevelse
i dine helt egne rammer

Gå til bestillingBliv inspireret

Hvorfor private dining?

Vi sørger for en helt særlig gourmetmiddag og du får derved ro til at nyde kvalitetstiden med dine gæster.
Dét skaber minder!

agsdi-eye-closed

Private rammer

agsdi-champagne

Slip for det praktiske

agsdi-facebook-like

Professionelle kokke

agsdi-message-heart

Gastronomi i særklasse

Hvad er en private dining?

En uforglemmelig gastronomisk oplevelse for dig og dine gæster

Vi synes ikke, at det kun skal være muligt at opleve særlig gastronomisk udfoldelse, når du besøger en restaurant. Derfor tilbyder vi at bringe oplevelsen direkte til dig og dine gæster – hvor end I befinder Jer. En private dining er en eksklusiv og ekstraordinær gastronomisk oplevelse, hvor vores dygtige kokke kombinerer de fineste råvarer i æstetiske og velsmagende serveringer, som præsenteres ved bordet med humor, nærvær og omhyggelighed. 

Du slipper her for at tage hensyn til andre gæster end dem som du selv har inviteret, hvilket skaber rammerne for at du og dit selskab samt gastronomien får et helt særligt fokus.

Vi glæder os til at lave mad for dig og dine gæster, og vi garanterer Jer en gastronomisk oplevelse, som I kommer til at tale om i lang tid!

Express

DKK 1.650,- pr. person
Minimum 6 personer

Express

Eksekveringstid ~ 2 timer

Østers med piment
Rørt krabbe med avocado og caviar
Sorthummer med luftig bisque

Havtaske med majs og pistacie

Kronvildt med kantareller, fyldt morkel og pebersauce med Karl Johan

Københavnerstang

Prestige

DKK 2.100,- pr. person
Minimum 6 personer

Prestige

Eksekveringstid ~ 3½ timer

Østers med piment
Rørt krabbe med avocado og caviar
Sorthummer med luftig bisque

Friteret pighvar med champagne beurre blanc og rogn

Norsk kammusling med kastanje og ingefær

Havtaske med majs og pistacie

En mundfuld biksemad med trøffel
Kroket af oksehale med piment d'espalette og sort hvidløg

Kronvildt med kantareller, fyldt morkel og pebersauce med Karl Johan

En kugle ævlekage
Københavnerstang

Petit four

Prestige+

DKK 3.000,- pr. person
Minimum 6 personer

Prestige+

Eksekveringstid ~ 5 timer

Østers med piment
Rørt krabbe med avocado og caviar
Sorthummer med luftig bisque
Kongekrabbe med brunet smør og tomat

Friteret pighvar med champagne beurre blanc og rogn

Norsk kammusling med kastanje og ingefær

Havtaske med majs og pistacie

Farseret kanin med ragout og ribs 

En mundfuld biksemad med trøffel
Kroket af oksehale med piment d'espalette og sort hvidløg
Sprængt andebryst
Confiteret svinebryst med citrontimian og hokkaido

Kronvildt med kantareller, fyldt morkel og pebersauce med Karl Johan

En kugle ævlekage
Københavnerstang

Petit four

agsdi-location

Transportpriser: DKK 0,- for Sjælland || DKK 1.500,- for Fyn || DKK 2.000,- for Jylland || DKK 4.500,- for Bornholm (inkl. overnatning).

agsdi-champagne

Tilkøb af borddækning: I ovenstående menupriser er tallerkener og snackservice inkluderet. Hvis du blot ønsker at sørge for bord, stole
og evt. dug, så tilbyder vi at stå for den resterende borddækning med vand- og vinglas, bestik, stofservietter, lys, blomster og vandkarafler
for en pris á DKK 240,- pr. person og så tager vi selvfølgelig opvasken med os hjem, så du ikke skal tænke på den dagen efter.

Fuldend oplevelsen med en vinmenu særligt sammensat af en af landets bedste sommelier

Cortsen Dining tilbyder to afstemte vinmenuer særligt sammensat af en af landets bedste sommelier, således at
vinen og maden er harmonisk forenet, og tilsammen skaber en unik gastronomisk oplevelse.

Vinmenu til din private dining

Vælg mellem 2 menuer

Prestige vinmenu
900,- pr. person

Vores Prestige vinmenu indeholder særligt udvalgte kvalitetsvine - som iforening med maden - leverer en unik gastronomisk oplevelse.

Prestige+ vinmenu
1.900,- pr. person

Vores Prestige+ vinmenu består af vine i absolut særklasse - og denne menu er perfekt til dig, som ønsker at den skal have alt hvad den kan trække - til en aften i gastronomiens tegn!

Afspil video

Private dining med Cortsen Dining

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er inkluderet i ovenstående priser?

I priserne er følgende inkluderet:

  • Kok og mad

  • Tallerkener & udstyr til servering af snacks

  • Servering/afrydning af maden

  • Præsentation af menuen foran alle gæster

  • Rengøring/oprydning af køkken ved endt service

Tilkøb af vinmenu:

Vi tilbyder to vinmenuer, der er sammensat af Thomas Lysgaard, der er en af landets bedste sommelier – og verdens – hvor han har opnået en 6. plads ved VM i Vintjener.

Lysgaard vinmenu til DKK 900,- pr. person og Lysgaards Prestige vinmenu til DKK 1.900,- pr. person.

Ved køb af vin hos os sørger vi for:

  • Afstemt vinmenu (estimeret 1½ flaske pr. person)

  • Præsentation af samtlige vine foran alle gæster
  • Skænkning af alle vine

Tilkøb af juicemenu:

Som alternativ til vinmenu tilbyder vi også alkoholfri juicemenu, der er harmonisk forenet med maden til DKK 500,- pr. person.

Tilkøb af opdækning og service:

Vi medbringer alle tallerkener til middagen. Vi tilbyder også, at stå for den resterende borddækning og service, så du kan koncentrere dig 100 % om dine gæster eller et af dine andre gøremål på dagen. Såfremt du ønsker at lade os stå for borddækning og service er det eneste, som du selv skal sørge for:

  • Bord(e)

  • Stole
  • Dug – hvis ønskes

Vi tilbyder borddækning og service for DKK 240,- pr. person, hvor følgende er inkluderet:

  • Stofservietter

  • Lys
  • Blomster
  • Bestik
  • Vand-, champagne-, hvidvins- og rødvinsglas
  • Vandkarafler 

 Det er også muligt selv at sørge for borddækning og resterende service.

Kan menuen tilpasses mine behov/ønsker?

Vi hører gerne fra dig, hvis du har nogle bestemte ønsker til fx råvarer på din menu. På den måde kan vi i samråd udarbejde din drømmemenu til din næste private dining.

Tager I højde for allergier/specielle behov?

Ja, det gør vi. Såfremt der er allergier/specielle behov blandt dine gæster, vil de få tilpasset sin menu.

Hvor mange personer skal man være for at booke private dining?
Minimum 6 personer.
Hvor længe er I til stede ved en private dining?

Middagen tager 4-6 timer afhængig af menu og selskabets størrelse samt pauser og eventuelle indslag fra jeres side.

Vi ankommer 1-2 timer før middagen afhængigt af om der er tilkøbt opdækning.

Efter sidste servering tager det os ca. 30 min at rengøre, rydde af og pakke sammen.

Hvilke køkkenfaciliteter har Cortsen Dining brug for?

Vi har, som udgangspunkt, brug for et almindeligt og funktionelt køkken med ovn (og tilhørende plader), komfur (og tilhørende gryder/pander), skærebrætter samt én skuffe i din fryser. Det vil hjælpe os meget, hvis der er plads til anretning. 

Såfremt der ikke er et køkken tilknyttet på stedet, hvor middagen skal afholdes, kan vi medbringe de fornødne køkkenredskaber og tilpasse menuen herefter.

Efter middagen forlader vi køkkenet skinnende og rent, som da middagen startede.

Skal jeg selv sørge for vinen til min private dining?

Vi anbefaler dig, at lade os stå for vinen, så du og dine gæster er sikret at maden og vinen er harmonisk forenet, hvilket giver en fuldendt gastronomisk oplevelse. Ved køb af vin hos os sørger vi for:

  • Afstemt vinmenu (estimeret 1½ flaske pr. person)

  • Præsentation af samtlige vine foran alle gæster
  • Skænkning af alle vine

Det er også muligt selv, at stå for vin, vinpræsentation og skænkning, hvis du ønsker det.

Det siger vores kunder

Bestilling

Bestil en ekstraordinær private dining i dit hjem

Du kan se vores ledige tider i kalenderen. Bestillinger og forespørgsler kan ske gennem vores formular eller på telefon (+45) 71 74 15 77.

Vi håber at høre fra dig!