Private dining

Unikke gastronomiske oplevelser og serveringer leveret i dit eget hjem
Gå til bestillingBliv inspireret

Hvorfor private dining

Slip stressen og giv plads til kvalitetstid med dine gæster. Vi sørger for en kreativ og unik gourmetmiddag, mens du er der for dine gæster. Dét skaber minder!

agsdi-eye-closed

Private rammer

agsdi-champagne

Slip for det praktiske

agsdi-facebook-like

Professionelle kokke

agsdi-message-heart

Gastronomi i særklasse

Hvad er private dining?

En personlig madoplevelse, hvor dit hjem danner rammerne om en unik gastronomisk aften.

Ved private dining bringes den gastronomiske oplevelse hjem til dig, hvor der serveres en række serveringer, som er centrum, for en anderledes gastronomisk oplevelse, hvor det er nærværet, selskabet og ikke mindst gastronomien som er i fokus. Her slipper du for at tage hensyn til andre gæster, end dem du selv har inviteret.

Signature

DKK 1.500,- pr. person
Minimum 6 personer

Signature

Forår (t.o.m. 31.08.2021)

Baliktoast og agurk
Røget makrel og tomat
Ceviche og gode nødder

Ærter med østerssauce og caviar

Kulmule med sommersager og høsauce

Nye kartofler, trøffel og kærlighed

Sprødt vagtelæg med trøffel… og trøffel
Mør gris og persille
Tærte med vildttatar og karse

Friterede brisler og spidsbryst med estragon og gran

Ananas på dåse
Rabarber og hvid chokolade

Isvaffel med jordbær
Guldæg
Forarbejdet kirsebær

Prestige

DKK 2.100,- pr. person
Minimum 6 personer

Prestige

Forår (t.o.m. 31.08.2021)

Baliktoast og agurk
Røget makrel og tomat
Ceviche og gode nødder

Ærter med østerssauce og caviar

Krabbe med rogn og grape

Stegt havtaske med ærtesauce og palmekål

Sprødt vagtelæg med trøffel… og trøffel
Mør gris og persille
Tærte med vildttatar og karse

Stegt råvildt med foie gras og beder

Ananas på dåse
Koldskål og de danske jordbær

Isvaffel med jordbær
Guldæg
Forarbejdet kirsebær

Prestige+

DKK 3.000,- pr. person
Minimum 6 personer

Prestige+

Forår (t.o.m. 31.08.2021)

Østersperle
Reje i eget miljø
Salat med grillet ost og pistacie
Størtærte med blomster

Ærter med østerssauce og caviar

Kongekrabbe, caviar, smørvalle og grape

Stegt havtaske med ærtesauce og palmekål

Nye kartofler, trøffel og kærlighed

Sprødt vagtelæg med trøffel… og trøffel
Tatar og gorgonzolasauce
Syltet gulerod med modnet skinke
Røget kølle med sort hvidløg

Lammekrone med mynte og rosmarin

Wagyu A5 med hasselnødder og umodne bær

Ananas på dåse
De danske jordbær

Isvaffel med Manjari
Guldæg
Forarbejdet kirsebær

agsdi-location

Transportpriser: DKK 0,- for Sjælland, DKK 1.500,- for Fyn, DKK 2.000,- for Jylland og DKK 2.500,- for Bornholm.

agsdi-champagne

Tilkøb af opdækning og service: Vi tilbyder opdækning med vand- og vinglas, bestik, stofservietter, lys og blomster for en merpris á DKK 220,- pr. person.

Afspil video

Private dining med Cortsen Dining

Fuldend oplevelsen med en vinmenu særligt sammensat af en af landets bedste sommelier

Cortsen Dining tilbyder to vinmenuer særligt sammensat af Thomas Lysgaard, en af landets bedste sommelier – et samarbejde vi hos Cortsen Dining er meget stolte af. I samarbejde med Thomas sørger vi for at vinen og maden er harmonisk forenet, og tilsammen skaber en unik gastronomisk oplevelse.

Vinmenu

Vælg mellem 2 menuer

Lysgaards vinmenu
900,- pr. person
Lysgaards vinmenu indeholder særligt udvalgte kvalitetsvine, som i forening med maden, levere en unik gastronomisk oplevelse.
Lysgaards Prestige vinmenu
1.900,- pr. person
Lysgaards Prestige vinmenu består af vine i absolut særklasse! Thomas har komponeret en menu, hvor hver vin i forbindelse med maden, bidrager til en gastronomisk aften ud over det sædvanlige.

Thomas Lysgaard

Dobbelt danmarksmester og en af verdens bedste sommelier

Thomas er dobbelt danmarksmester og har opnået en 6. plads ved VM i Vintjener. Derudover er Thomas også filosof og altid god for en historie.

Book Thomas med til dit næste arrangement, og lad ham forføre dig og dine gæster med en fantastisk vinpræsentation, for DKK 3.000,-

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er inkluderet i prisen?

I priserne er følgende inkluderet:

  • Kokke og mad

  • Tallerkener

  • Servering/afrydning

  • Præsentation af menuen foran alle gæsterne

  • Rengøring/oprydning ved endt service

Tilkøb af vinmenu:

Cortsen Dining tilbyder to vinmenuer særligt sammensat af Thomas Lysgaard, en af landets bedste sommelier – et samarbejde vi hos Cortsen Dining er meget stolte af.

Lysgaard vinmenu til DKK 900,- pr. person og Lysgaards Prestige vinmenu til DKK 1.900,- pr. person.

Tilkøb af juicemenu:

Som alternativ til vinmenu tilbyder vi også en alkoholfri juicemenu der er harmonisk forenet mellem mad og drikke til DKK 500,- pr. person.

Tilkøb af opdækning og service:

Du har mulighed for at overlade bordopdækning og service til Cortsen Dining.

På den måde skal du udelukkende stå for et bord samt stole (og dug – hvis det ønskes) og koncentrere dig om at hygge med sit selskab, mens vi klarer resten.

Vi tilbyder opdækning med vand- og vinglas, bestik, stofservietter, lys og blomster for en merpris á DKK 220,- pr. person.

Kan menuen tilpasses mine behov/ønsker?
Cortsen Dining hører hjertens gerne fra dig, hvis du har nogle bestemte ønsker til fx råvarer på din menu. På den måde kan vi i samråd udarbejde din drømmemenu til din næste private dining.
Hvor mange personer skal man være for at booke private dining?
Minimum 6 personer.
Hvor længe er I til stede ved en private dining?

Middagen tager 4-6 timer afhængig af menu og selskabets størrelse samt ønsket flow fra jeres side.

Vi ankommer 1-2 timer før middagen afhængigt af om der er tilkøbt opdækning.

Efter sidste servering tager det os ca. 30 min at rengøre, rydde af og pakke sammen.

Hvilke køkkenfaciliteter har Cortsen Dining brug for?

Cortsen Dining behøver blot et almindeligt og ryddet køkken med ovn og et par potter, pander, blus og skærebrædder.

Såfremt der ikke er et køkken tilknyttet på stedet, hvor middagen skal afholdes, kan Cortsen Dining medbringe de fornødne køkkenredskaber.

Efter middagen forlader Cortsen Dining køkkenet skinnende og rent, som da middagen startede.

Skal jeg selv sørge for vinen til min private dining?
Vi anbefaler dig, at lade Cortsen Dining stå for vinen, da man på den måde er sikret at maden og vinen er harmonisk forenet, hvilket vil give dig og selskabet en fuldendt gastronomisk oplevelse.

Det er også muligt selv, at stå for vinen, hvis man ønsker det.

Bestilling

Bestil en ekstraordinær private dining i dit hjem

Du kan se vores ledige tider i kalenderen. Bestillinger og forespørgsler kan ske gennem vores formular eller på telefon (+45) 71 74 15 77.

Vi håber at høre fra dig!

Det siger vores kunder